Southern Light

Southern Light

Feature 13424742 | © living4media / Brandajs, Laurent | 36 images

The Jules Miles architects studio proves that minimalism can also be warm; BE

When the architects of the Jules Miles studio in Brussels first saw this house, the most dominant feature was the pervasive lack of light. The south-facing aspects of the house allowed the architects to create an open home that maximises the natural light and balances the white walls with warm accents in wood, leather and fabric.

Details
Feature No.: 13424742
Number of images: 36
Text: Text written upon request (700-1000 words, English)
Photographer: © living4media / Brandajs, Laurent
Architekt: Mathieu Dewitte / Jules and Miles
Topic: Interiors
Rights: Worldwide first rights available upon request, except in BE
Model Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Prices: On request. Please contact us for a quote.
Ordering: Please contact us for highres images and texts.

All images in this feature (36)

Image no.: 13424761 Image no.: 13424759 Image no.: 13424756 Image no.: 13424763 Image no.: 13424764 Image no.: 13424766 Image no.: 13424767 Image no.: 13424768 Image no.: 13424775 Image no.: 13424780 Image no.: 13424781 Image no.: 13424743 Image no.: 13424744 Image no.: 13424746 Image no.: 13424747 Image no.: 13424748 Image no.: 13424749 Image no.: 13424750 Image no.: 13424751 Image no.: 13424752 Image no.: 13424753 Image no.: 13424754 Image no.: 13424755 Image no.: 13424770 Image no.: 13424771 Image no.: 13424777 Image no.: 13424782 Image no.: 13424783 Image no.: 13424784 Image no.: 13424785 Image no.: 13424788 Image no.: 13424787 Image no.: 13424786 Image no.: 13424791 Image no.: 13424792 Image no.: 13424790

Keywords

Big House bright colours Building Childrens Bedroom Children's room Childrens Room Child's Bedroom Contemporary Courtyard Façade detail Home story without people House Indoor Inside Interior Decoration Kids room Light Light floor Light wood Lightish Nurseries Nursery Open-Plan Kitchen Outside Renovated Scandi style Staircase Stairs Stairway Studies Study White wall

More features from this photographer

Brought to Light

Brandajs, Laurent | 35 images

A majestic staircase and bright interiors characterise this hidden Brussels gem

Under Reluctant Gables

Brandajs, Laurent | 28 images

Gilles' countryside home mixes Nordic simplicity with sculptural elements; BE

Spiral Ascension

Brandajs, Laurent | 28 images

Lionel's Brussels home has a 15 m² foundation and is packed with clever design

Red, White & Black

Brandajs, Laurent | 43 images

The industrial spirit of this loft has been softened with art and colour; BE

;